Select Page

Udruga Epsilon organizira besplatan tečaj programiranja

Udruga Epsilon organizira besplatan tečaj programiranja

Udruga Epsilon organizira tečaj programiranja za sve one koji se žele upoznati s osnovnim konceptima programiranja i računarstva općenito.

Cilj projekta je upoznati zainteresirane pojedince s osnovama programiranja u programskom jeziku C, približiti im računarstvo na praktičan i zanimljiv način te ih potaknuti na bavljenje ovom zanimljivom i korisnom strukom. Polaznici će se kroz nekoliko dana predavanja i samostalnog učenja izrade programa susresti sa potpuno drugačijim načinom korištenja računala, gdje će usvojiti osnovne koncepte programiranja te izraditi i određene programerske zadatke. Uz predavače, cijelo vrijeme će u blizini biti prisutni i drugi članovi Tima za informacijske tehnologije udruge Epsilon koji će pomagati u korištenju softverskog alata, pri pojedinačnom objašnjavanju i sa svim problemima s kojima se polaznici susretnu.

Predavanja i vježbe će biti održane od 19. do 23. rujna u učionicama srednje škole u večernjim satima, a prijaviti se možete putem Epsilonova OBRASCA ili na brojeve mobitela +387 63 510 758/+385 92 332 9652.

Tečaj programiranja je potpuno besplatan, a broj polaznika je ograničen.

OGLASI

Loading