Select Page

UGP: Euromaterijali d.o.o. 45. član Udruge gospodarstvenika

UGP: Euromaterijali d.o.o. 45. član Udruge gospodarstvenika

Tijekom veljače 2016. godine broj članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) se povećao za šest novih članova. Novi i ujedno 45. član UGP-a je Euromaterijali d.o.o. Posušje, a tvrtku će u UGP-u predstavljati Marinko Bešlić.

Euromaterijali, s vlasnički povezanom tvrtkom MIP 3, trenutno zapošljavaju 24 zaposlenika, a s trgovinom građevinskih materijala započeli su 1995. godine s tri zaposlenika.

Sjedište tvrtke je na adresi Put za Grude bb i smješteno je na parceli od od 7.000 m2 od čega na urede, izložbeno-prodajni prostor i zatvoreno skladište otpada 2.000 m2. Osim poslovnih prostora u Posušju, imaju i podružnicu u Grudama.

Prijevoz građevinskog materijala do skladišta vrši vlasnički povezana tvrtka MIP 3 sa 7 voznih jedinica, a dostavu do kupaca Euromaterijali obavljaju sa 6 kamiona s dizalicom.

Euromaterijali su lider na tržištu u BiH u prodaji crijepa najpoznatijih europskih marki, a među vodećima su prodaji blokova od cigle i materijala za žbuku, kao i ostalih građevinskih materijala.

Posušje.net/UGP

OGLASI

Loading