Select Page

Uoči Tuzle City Balajić i Lučić složni: Dolazi jedna od najboljih ekipa i čeka nas jako teška utakmica!

Uoči Tuzle City Balajić i Lučić složni: Dolazi jedna od najboljih ekipa i čeka nas jako teška utakmica!

Nogometaši HŠK Posušje sutra igraju susret 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, oni će na Mokrom docu dočekati favoriziranu Tuzlu City a utakmica je na rasporedu od 13 sati. Podsjetimo Posušje se nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice s 11 osvojenih bodova a iza je samo Radnik Bijeljina koji ima 10 bodova, no u slučaju eventualne pobijede nad drugoplasiranom Tuzlom, Posušje se može podići iznad zone ispadanja.

Uoči utakmice danas je održana konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili trener Balajić i lijevi bek Luka Lučić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: Što se tiče Tuzle mislim da se radi o jednoj od najboljih momčadi lige, imaju kvalitetu i širinu igračkog kadra. Čeka nas teška utakmica, imali smo dosta problema s malim ozljedama vidjet ćemo danas tko će sve biti na raspolaganju to još ne znamo, vjerojatno ćemo morati mijenjat sustav igre nešto smo jučer pokušavali nije loše izgledalo. Sigurno neće igrati Stipić još uvijek, Miletić koji je izgubljen na duže vrijeme i Glavina koji ima ozljedu lože. 

Mi očekujemo protivnika koji igra na rezultat, koji pokušava s posjedom a također imaju dobru tranziciju, neke igrače ćemo morati duplirati. Mi moramo biti kakvi smo bili većinu dosadašnjih utakmica pa još malo bolji s više koncentracije posebno u završnom djelu i ako budemo takvi mislim da nam to može donijeti pozitivan rezultat.

Nakon trenera riječ je imao Lučić: Dolazi nam ekipa koja je uz Zrinjski ove sezone pokazala najviše ali sigurno neće biti ista utakmica kao ona u Tuzli gdje smo na svojoj koži osjetili o kakvoj se ekipi radi te se nadam da ćemo sve trenerove zamisli prenijet na teren i ostvariti što pozitivniji rezultat. Atmosfera je dobra, dobro se radi i uz pravi pristup treba to prenijeti na teren.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading