Select Page

Ured Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju s radom otpočinje 16. svibnja 2016.

Ured Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju s radom otpočinje 16. svibnja 2016.

 

Na inicijativu ministrice pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke Anite Markić, 4. svibnja 2016., u Širokom Brijegu, održan je radni sastanak na temu početka rada uspostavljene Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju.

Radnom sastanku uz ministricu pravosuđa i uprave nazočili su: načelnik općine Posušje Branko Bago sa suradnicima, te predsjednik Općinskog suda u Širokom Brijegu Franjo Ravlija s predstavnicima Suda.

Kako bi se omogućio konačan početak rada Organizacijske jedinice u Posušju, koja je uspostavljena odlukom predsjednika Suda u Širokom Brijegu, još u studenom 2012., općina Posušje, na čelu s Općinskim načelnikom Brankom Bagom, osigurala je sve preduvjete za rad izdvojene Organizacijske jedinice.

Na današnjem sastanku zaključeno je da ista, otpočinje s radom 16. svibnja 2016. godine.

Ured Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju, smješten je u prostorije općine Posušje na adresi: fra Grge Martića 30, a uspostavljen je radi rješavanja zemljišno-knjižnih predmeta za područje općine Posušje.

http://www.mpiuzzh.com/

OGLASI

Loading