Select Page

POSUŠJE: Gradski Taxi “Bajko” počeo s radom

POSUŠJE: Gradski Taxi “Bajko” počeo s radom

U svrhu poticanja formiranja taxi službe vijećnici Općinskog vijeća općine Posušje su na 28. sjednici usvojili prijedlog dopune Odluke kojom se omogućilo izuzimanje dio parkirališnih mjesta od naplate koja će biti rezervirana za taksi službu.

Ova Odluka naišla je na plodno tlo, budući da je u Posušju odnedavno pokrenuta gradska taxi služba po vrlo povoljnim i prihvatljivim cijenama.

Služba nosi naziv Auto Taxi „Bajko“ koja je tako krenula s poslom po uzoru na ostale gradove i općine u okruženju gdje je ovakav vid usluge već dobro zaživio. Vlasnik je Branko Landeka koji je već imao prve mušterije koje su bile zadovoljne uslugom i cijenom vožnje. Nada se da će građani Posušja steći naviku  korištenja taxi usluga što prije nisu imali priliku te da će ubrzo proširiti posao na nekoliko automobila.

Cijene vožnje su određene prema prijeđenim kilometrima i iznose 1 KM za jedan kilometar. Gradski taxi možete pozvati na broj mobitela 063 442 832 svakim radnim danom od 6:00 do 00:00 sati, a po potrebi i duže tijekom noći.

Gradski Taxi djeluje na području čitavog Posušja, a osim samog grada, vrši prijevoz i na cijelom području Bosne i Hercegovine te susjedne Hrvatske.

Posušje.net

OGLASI

Loading