Select Page

USAID KROZ PROJEKT „DIASPORA INVEST“ OTVORIO NOVI POZIV ZA DODJELU GRANTOVA

USAID KROZ PROJEKT „DIASPORA INVEST“ OTVORIO NOVI POZIV ZA DODJELU GRANTOVA

USAID Projekt „Diaspora Invest“ raspisao je novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poduzećima u Bosni i Hercegovini koja imaju vezu sa bh. dijasporom kroz strukturu vlasništva ili poslovna partnerstva. Riječ je o sedmom pozivu ove vrste, te je isti fokusiran na mala i srednja poduzeća (d.o.o.) koja nisu starija od tri godine. 

„Prijavi za grant sredstva možete pristupiti na www.grant.diasporainvest.ba, gdje u nekoliko koraka i uz dostavljanje tražene dokumentacije i investicijskog projekta, možete ponuditi plan koji Projekt podržava kroz bespovratna sredstva do 50.000 KM“, poručuju iz USAID Projekta „Diaspora Invest“. 

Za sve dodatne informacije, svi zainteresirani mogu se prijaviti na tri online Zoom prezentacije: 9. rujna (11:00h), 10. rujna (16:00h) i 23. rujna (15:00h). Pristupne podatke za prezentaciju ćete dobiti po dostavljanju kontakt podataka na info@diasporainvest.ba.

USAID Projekt „Diaspora Invest“ ohrabruje investicije bh. dijaspore u Bosni i Hercegovini, poduzetnika koji su se vratili u domovinu, ali i onih koji žive u inozemstvu, a ulažu u poslovne projekte u zemlji. Kroz nešto više od tri godine rada, ovaj projekt je podržao preko 100 kompanija kroz programe tehničke podrške i dodjele grantova. Poziv će biti otvoren do 30.09.2020. (16h).  

OGLASI

Loading