Select Page

Uspješan vikend je za našim cheerleadersicama u Splitu

Uspješan vikend je za našim cheerleadersicama u Splitu

Hrvatski cheerleading klub Posušje ove subote 14. prosinca je sudjelovalona Adriatic Dance Cup u Splitu koji se i ove godine održao u organizaciji Hrvatskog cheerleading saveza.

ŠC Bazeni Poljud ugostio je preko 800 natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Posuške cheerleaderisce su nastupile u pet različitih disciplina i u jako teškoj konkurenciji između europskih i svjetskih prvakinja postigle jako dobre rezultate za naš klub.

Tako su Anja Begić i Dijana Biško u disciplini Freestyle pom par osvojile zlato, naši Cheer hip jop juniori osvojili su srebro, jedna naša ekipa u disciplini Open tiny osvojila je broncu, fok su Karla Galić i Ana Bešlić u disciplini Freestyle pom par seniori osvojile broncu. Naši dragi kadeti ovaj put nisu ništa osvojili, osim srca svih gledatelja. Nažalost zbog povrede jedan nastup smo morali otkazati, kazano nam je u našem klubu.

Iz HCK Posušje zahvaljuju Športskom savezu općine Posušje koji je pomogao i omogućio odlazak na ovaj Cup, ali i svim roditeljima na nesebičnoj pomoći tijekom cijele godine.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading