Select Page

USPJEŠNI RAKIĆAK: Uspjeh i jubilej najvećeg prodajnog lanca autodijelova u Hrvatskoj

USPJEŠNI RAKIĆAK: Uspjeh i jubilej najvećeg prodajnog lanca autodijelova u Hrvatskoj

Najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj, Tokić, ovog vikenda obilježava 25 godina postojanja. Tvrtka u obiteljskom vlasništvu osnovana je 1990., a povijest Tokić autodijelova započinje u skromnoj poslovnici od svega 35 kvadrata smještenoj u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. 2014. godinu tvrtka Tokić imala je promet veći od 314mil. kuna. Samo u 2015. Tokić je uveo novitete kao Tokić program vjernosti (Tokić kartica), Call centar ali i novost u proširenju ponude i asortimana na moto i teretni program.

Kao vrhunac proslave 25 godina tvrtke Tokić organiziran je sajam i prigodni domjenak „Tokić 25 godina s vama“u novom logističko distributivnom centru u Sesvetama na kojem je novitete iz auto industrije predstavilo više od 70 najpoznatijih svjetskih dobavljača. Uz sajamski dio posjetitelji su imali prilike sudjelovati na okruglom stolu na temu „e-mobilnost, električna vozila i autonomna vožnja“ u sklopu Tokić Edukacijskog Centra koji je za ovu prigodu premješten u novi Tokićev LDC. Na okruglom stolu sudjelovali su Mate Rimac (Rimac automobili), prof. Josip Ćesić (FER), prof. Pero Škorput (FPZ) te ostali sudionici iz industrije uz izvrsno moderiranje Marka Tomca.

Također, održano je izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre u kojoj je od 150 nagrada glavnu nagradu Škodu Rapid Spaceback osvojio Ivan Petah.

Veliko slavlje uveličao je i neslužbeni posjet Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović koja je svojim posjetom počastila vlasnike, upravu, ali i sve djelatnike i posjetitelje eventa „Tokić – 25 godina s vama“. Predsjednica je nakon obilaska sajma pogledala i kratki film „Tokić 25 godina s vama“, te se fotografirala sa vlasnicima, zaposlenicima, djelatnicima i partnerima tvrtke Tokić.

Nakon zatvaranja sajamskog dijela uslijedio je večernji dio programa na kojem su do kasno u noć posjetitelje zabavljali klapa Intrade, Najbolji hrvatski tamburaši, Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, Allstars band, Željko Pervan i dr. Osim dobavljača, kupaca i partnera tvrtke Tokić na sajam i prigodni domjenak došli su brojni uzvanici iz javnog, poslovnog i političkog života iz Hrvatske i inozemstva.

2010. godine organiziran je prvi kućni sajam povodom dvadesetog rođendana tvrtke, a više 6.000 posjetitelja koji su ovog vikenda posjetili ovogodišnji znatno bogatiji i veći sajam sami su svjedočili snazi i napretku tvrtke Tokić u posljednjih 5 godina.

Samo u 2015. tvrtka Tokić otvorila je 10 novih poslovnica diljem Hrvatske, a svojom ekspanzijom Tokić tim proširio se za više od 100 novih zaposlenika, te sada broji više od 330 djelatnika, a zajedno s Tokić ovlaštenim partnerima približno 1.000 zaposlenika u RH.

OGLASI

Loading