Select Page

Uspješno privedena kraju i druga večer Streetballa

Uspješno privedena kraju i druga večer Streetballa

Druga večer Streetballa i sinoć je protekla u dobroj atmosferi, druženju i posjećenosti.

Pet ženskih ekipa prijavilo se za ženski seniorski turnir, a osim ekipa iz Posušja prijavila se i jedna ekipa iz mostarskog Čitluka koja je na kraju i osvojila Streetball u konkurenciji seniorki. Tako je ekipa Bube u sastavu Iva Šaravanja, Lorena Raspudić i Iva Šakota pobijedila domaću ekipu Nije bitno rezultatom 9:8. Treće mjesto u konkurenciji seniorki osvojila je ekipa Svejedno.

U muškoj juniorskoj konkurenciji natjecalo se 12 ekipa iz Gruda, Širokog Brijega, Čitluka, Rame i Posušja. Ekipa Bilo Kako u sastavu Josip Ramljak, Josip Penava i Dario Kovač je pokazala najviše i zasluženo ostavila pobjednički pehar i novčanu nagradu u Posušju. Osvajači turnira, ekipa Kako bilo u finalu je svladala Donje Mamiće rezultatom 15:8. Treće mjesto osvojile su širokobriješke Čiuvave koje su pobjedile domaće momke Vlak u snijegu.

Turnir se nastavlja večeras kada nas očekuje muške seniorske kvalifikacije. Ova dva završna dana očekuje još i više gledatelja. Kvalifikacijski turnir sa domaćim ekipama te veliko finale, seniorski turnir igra se večeras i u nedjelju od 18 sati.

posusje.net

OGLASI

Loading