Select Page

Uz puno veselja i dobre zabave završeno blagdansko druženje ovog Uskrsnog ponedjeljka

Uz puno veselja i dobre zabave završeno blagdansko druženje ovog Uskrsnog ponedjeljka

Mala sportska dvorana ovoga je Uskrsnog ponedjeljka bila ispunjena veseljem, radošću, smijehom i dobrom zabavom uz bogat program koji je u povodu blagdana priredila Općina Posušje osiguravši prigodne poklone za najuspješnije.

Podijeljeno je preko dvjesto natjecateljskih brojeva, pri izboru najljepše pisanice biralo se između njih 34, što je žiriju stvaralo slatke brige, kao i pri izboru najljepšeg rada u uzrastu vrtićanaca i osnovaca. Volonterima, pripravnicima i općinskim djelatnicima pri pripremi nove igre, balona iznenađenja, pomogli su pripadnici posuške stanice HGSS-a, dok su se za delicije i ovoga puta pobrinuli kuhari – učenici i mentori Srednje strukovne škole Posušje.

Druženje je započelo dijeljenjem nagrada za pristigle radove polaznika posuških dječjih vrtića i osnovnih škola, nastavljeno je uz dodjelu nagrada za najljepše pisanice. Uslijedilo je natjecanje pod nazivom “tucijada”, zatim i potraga za uskrsnim pisanicama, potom je održano natjecanje u plesu te kvizu znanja s pitanjima vezanim uz naš najveći blagdan, Uskrs. Birao se i najbolji posuški talent, da bi program završio uz “balon iznenađenja”, igru u kojoj su natjecatelji tražili tri skrivene poruke.

Među sudionicima ovoga druženja sreli smo i one koji ne žive u Posušju, ali su za njega vezani te svoje blagdane često i rado u njemu provode. Tako je prvu nagradu u natjecanju u plesu primjerice osvojila djevojčica iz Mostara, dok je treću nagradu u tucijadi osvojila djevojčica koja s obitelji živi u Švicarskoj. Zanimljivo kako je prvu nagradu za najljepšu pisanicu osvojila Mia Petric, koja je tako ponovila prošlogodišnji rezultat. Uspješno je odrađen još jedan zanimljiv i bogat program ovoga četvrtoga po redu blagdanskog druženja u Posušju u povodu Uskrsa koji je vješto vodila Ana Srebrović.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading