Select Page

Užas kod Livna: Ubijen ugledni profesor, uhićeno više osoba

Užas kod Livna: Ubijen ugledni profesor, uhićeno više osoba
Livno je zavijeno u crno.

Nakon vijesti o nestanku uglednog livanjskog profesora 65-godišnjeg Stipe PerkovićaVečernjem listu od strane MUP-a HBŽ-a potvrđena je informacija da je njegovo tijelo pronađeno.

Iz MUP-a HBŽ-a su potvrdili i da je Perković ubijen.

Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada, rečeno je u MUP-u HBŽ-a, gdje nisu mogli dati više informacija dok još traje istraga.

Susjedi i prijatelji pokojnog Stipe u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Izvor “Večernjaka” otkriva da su zbog ubojstva uhićene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile tog dana u Livnu.

Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerojatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin, priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta u Hercegbosanskoj županiji.

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. prosinca u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad.

Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna tko je tu u potrebi, a tko je tu došao zbog kriminala, naglašava.

Podsjeća i na tužan događaj pred Uskrs 2020.

Livno je tada bilo zavijeno u crno zbog pogibije četvero mladih koje je manijak usmrtio vozeći ugašenih svjetala i pobjegašvi s mjesta događaja. Zbog stravičnog ubojstva profesora uznemireni smo sada pred Božić. To je bio čovjek koji mrava ne bi zgazio i duboko smo uznemireni. Nadamo se da će se što prije ukazati svjetlo u ovoj tami, ispričao je sugovornik.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading