Select Page

Posušje: Teška prometna nesreća

Posušje: Teška prometna nesreća

Jučer u 19:15 h, u Ulici Ante Starčevića u Posušju, dogodila je se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i u kojoj su još tri osobe zadobile tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.
U navedeno vrijeme Ulicom Ante Starčevića kretalo je se motorno vozilo marke Seat Altea, BH registarskih oznaka, u kome su se nalazili mlađi maloljetnik (15) i 18-godišnjak iz mjesta Čitluk, općina Posušje (podatak o tome tko je upravljao vozilom moći ćemo objaviti tek nakon što se od njih uzmu iskazi, u skladu s odredbama Zakona o kaznenom postupku FBiH).
U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s kolnika i uletjelo u dvorište obiteljske kuće, koja se nalazi uz cestu, gdje je udarilo dva djeteta koja su se tu zatekla a potom i parkirani kamion.
Vozilo je u dvorištu udarilo 14-godišnju djevojčicu, koja je od posljedica zadobivenih ozljeda ubrzo podlegla, i njezinog 13-godišnjeg brata, koji je zadobio tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.
Povrijeđeni 13-godišnji dječak, kao i vozač i suvozač iz Seata, vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Posušje prevezeni su u SKB Mostar gdje su hospitalizirani.
Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Posušje.
Postupajući županijski tužitelj donijet će odluku o daljnjim istražnim radnjama.

Izvor: MUP ŽZH

OGLASI

Loading