Select Page

Vatreni sjajno otvorili pripreme za Euro, Sj. Makedonija nemoćna

Vatreni sjajno otvorili pripreme za Euro, Sj. Makedonija nemoćna

U prvom pripremnom susretu uoči EURO-a u Njemačkoj, hrvatska nogometna reprezentacija je na riječkoj Rujevici pred 8.000 gledatelja pobijedila Sjevernu Makedoniju sa 3-0.

Vatreni” su rutinski odradili posao protiv suparnika koji je trebao biti priprema za Albaniju s kojom se Hrvatska, uz Italiju i Španjolsku, nalazi u grupi B.

Prva dva gola za “Vatrene” zabio je Lovro Majer. Prvog u 10. minuti iz slobodnog udarca s više od 20 minuta, a drugog u 45. minuti nakon sjajne asistencije Brune Petkovića petom. Konačnih 3-0 u 80. minuti je postavio ljubimac Rujevice, Marco Pašalić postigavši prvijenac u hrvatskom dresu.

Sjeverna Makedonije nije izborila nastup u Njemačkoj. Završila je pretposljednja u grupi s Engleskom, Italijom, Ukrajinom i Maltom.

Hrvatska je do ove utakmice odradila pet treninga, no još uvijek nije u kompletnom sastavu. Izbornik Zlatko Dalić za susret na Rujevici nije imao na raspolaganju četvoricu igrača. Nikola Vlašić još nije posve spreman, Luka Modrić je u subotu igrao utakmicu finala Lige prvaka te će u Rijeku doći u utorak ujuro, dok su se Mario Pašalić i Marcelo Brozović priključili tek danas.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading