Select Page

Važna obavijest za poljoprivrednike koji se bave uzgojem povrća, žitarica i drugih poljoprivrednih kultura, te su upisani u RPG ili RK

Važna obavijest za poljoprivrednike koji se bave uzgojem povrća, žitarica i drugih poljoprivrednih kultura, te su upisani u RPG ili RK

Budući da je produžen rok za podnošenje prijava na Javni poziv za prikupljanje prijava za poticanje proljetne sjetve u F BiH za 2020. godinu, obavještavaju se svi poljoprivredni proizvođači koji su upisani  u Registar poljoprivrednih gospodarstava (RPG) i/ili Registar klijenata (RK) a koji su obavili ili planiraju obaviti proljetnu sjetvu da, sukladno s  FMPVŠ, još mogu prijaviti proljetnu sjetvu do 06.05.2020. (srijeda) do 09:00 sati.

Dodjela sredstava se odnosi na sufinanciranje prihvatljivih troškova  za proizvodnju: silažnog i merkantilnog kukuruza, heljde, povrća (rajčice, paprike, patlidžana, krastavca, kupusa, cikle, mrkve graha, luka i sl) i drugih poljoprivrednih kultura.

Prijave će evidentirati Služba za gospodarstvo, odjel za gospodarstvo i razvoj općine Posušje, gdje možete dobiti sve dodatne informacije.

Prijave proljetne sjetve možete izvršiti putem telefona, broj:039/685-722, svakim radnim danom od 08:00 – 13:00 sati.

Kao dokaz za proljetnu sjetvu bit će potrebno priložiti  fiskalni račun o izvršenoj kupovini  sjemena, mineralnih gnojiva i zaštitnih sredstava. Za poduzeća i obrte koji posluju putem računa potrebna je faktura i dokaz o plaćanju po fakturi za kupljeni repromaterijal, izdana na njihovo ime. Za fizičke osobe dovoljan je obični fiskalni račun na kojem je vidljiv prodavalac te vrsta i cijena kupljenog repromaterijala.

Služba za gospodarstvo

Odjel za gospodarstvo i razvoj

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading