Select Page

Večeras u Kosači 21. izdanje festival zabavne glazbe ”Melodije Mostara”

Večeras u Kosači 21. izdanje festival zabavne glazbe ”Melodije Mostara”

Kome će zasjati zlatno sunce Mostara, Grand prix festivala zabavne glazbe “Melodije Mostara 2015.” doznat ćemo večeras od 21 sat, kada se u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače održava 21. izdanje ove glazbene manifestacije.

U utrci za festivalske nagrade nalaze se poznata imena glazbene scene, kao i ona koja tek čekaju svoje mjesto pod zvjezdanim nebom.

Nakon 20 godina na mostarski festival vraća se Dražen Žanko, koji će nastupiti I u show programu festivala.

Osim njega za zlatno sunce Mostara, ali I ostale nagrade, borit će se aktualni natjecatelj show programa “X Factor Adria”, Mostarac Ivo Jurić, potom Antonio Čarapina, Romeo Nikolić, Pero Križanović I VIA LIPE, grupa Nešto između, Marko Govorčin, Zorica Andrijašević-Donna, Jelena Dujmović, Mirko Švenda-Žiga, Jessy band, Sead Krnjić I klapa Stina, Diego Zulijani, klapa Pergular, Versi, Goran Škerlep, Mirela, Berny& TS Bisernica feat. DJ Suvy, Zoran Begić, grupa Rondo.

U priopćenju za javnost navodi se kako stručni ocjenjivački sud na čelu s direktorom festivala Kristijanom Božom Čarapinom čeka težak posao odabira najboljih pjesama, a također će i publika moći glasovati za svoje favorite.

Festival koji je ušao u treće desetljeće pratit će i glamurozna scena u izvedbi tvrtke ‘Masters Commerce’ iz Čapljine, koja mostarski festival u tehničkom dijelu prati gotovo od njegovog samog početka, navode organizatori u priopšćenju za javnost.

Gledatelji BHT1 mostarski festival će imati priliku gledati u izravnom prijenosu s početkom od 21 sat.

Voditeljski par i ove godine su Snježana Delić i Dejan Kukrić.

Drugi festivalski dan tradicionalno je rezerviran za Male melodije Mostara, koje su najavljene za subotu od 18 sati.

bljesak.info

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading