Select Page

U Širokom Brijegu održana 8. sjednica Vlade ŽZH

U Širokom Brijegu održana 8. sjednica Vlade ŽZH

U četvrtak, 16. travnja 2015. godine, u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 8. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici Vlada je donijela Uredbu o izmjenama i dopuni Uredbe o osnivanju Stegovnog vijeća.

Vlada je donijela Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava ”Tekući prijenosi za udruge branitelja” utvrđenog Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata; Odluku o pokretanju stečajnog postupka nad Trgovačkim poduzećem na veliko i malo BEKIJA Grude; Odluku o pokretanju stečajnog postupka nad Gospodarskim društvom SEP-NOVA d. o. o. Posušje; Odluku o utvrđivanju visine novčane naknade članovima Stegovnog vijeća; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o dopuni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Agencije za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke te Odluku o davanju suglasnosti na Izvješće o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2014. godinu.

Također, Vlada je usvojila Izvješće o radu za 2014. godinu i Plan rada za 2015. godinu Javne ustanove Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG.

Sjednica Vlade je prekinuta, a nastavak je najavljen za utorak, 21. travnja 2015. godine, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

Posusje.net

OGLASI

Loading