Select Page

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2023.!

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2023.!

Večeras započinje još jedno izdanje Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje – Ožujsko 2023., koje se igra u sklopu Posuškog lita 2023, u organizaciji Športskog saveza općine Posušje.

Ždrijeb skupina održan je 29.lipnja u posuškoj Kinodvorani, gdje su u izvlačenju skupina aktivno sudjelovali predstavnici ekipa. Ove godine na turniru će nastupiti 16 ekipa, podjeljeni u četiri skupine.

Naslov brani ekipa Rakitna, koja večeras otvara prvu večer malonogometnog turnira protiv ekipe Osoje. Drugi će snage odmjeriti Čitluk – Durmišuša, a prvu večer turnira zatvaraju Meljakuša i Gornji Jukići. Svaku večer igraju se tri utakmice. Prva utakmica počinje u 20 h , druga u 21 h a ona posljednja u 22h. Sve se utakmice igraju na terenu OŠ Ivana Mažuranića.

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

Predsjednik Športskog saveza općine Posušje Mario Knezović vjeruje da će i ove godine turnir biti kvalitetan; „ Svake godine dolaze mladi perspektivni igrači uz one koji već tradicionalno nastupaju godinama, stoga mislim da ćemo uživati i da će utakmice biti neizvjesne. Nadamo se dobroj posjećenosti, sjajnoj atmosferi i lijepom vremenu. Novčana sredstva od turnira će i ove godine biti uložena u projekte od važnosti za naše mlade“, kazao je Knezović za naš radio.

Najbolja ekipa ovogodišnjeg izdanja Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje predstavljat će Posušje u Ligi Hercegovine, čiji je ovogodišnji domaćin Grude.

U nastavku vam donosimo cjelokupan raspored utakmica po skupinama, a igrati će se u terminima od 20 sati, 21 sat i 22 sata.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading