Select Page

Velika pobjeda HŠK Posušja u Mostaru

Velika pobjeda HŠK Posušja u Mostaru

U derbiju 10.kola Druge lige FBIH-jug Posušje je gostovalo u Mostaru kod bivšeg prvoligaša Branitelja. Slišković je izveo šaroliki sastav, a u špici je stajao odlični Jure Glavina.U prvim minutama meča igralo se na sredini terena i nije bilo značajnih prilika. U 15. minuti susreta Jure Glavina zaledio je športski centar Rodoč, šutirao je sa 40 metara i pogodio za erupciju gostujućih navijača. Nakon gola Posušje je nastavilo još jače, a Glavina je promašio veliku priliku. U 40. minuti došlo je do poravnanja rezultata. Rezultat na semaforu nije dugo stajao 1-1. Kada odlični Jure Glavina prolazi 5 igrača i puca, lopta se odbija do Bože Bešlića koji matira Branitelj. S rezultatom 1-2 se otišlo na odmor.

U drugom djelu nismo vidjeli lijep nogomet. Posušje je taktički privelo utakmicu kraju i slavlje je moglo početi. Slisković je i ovaj put pogodio sa taktičkim zamislima. Na jučerašnjoj utakmici istaknuo se veznjak Krešimir Crnogorac i Jure Galvina.

Posusje je tako smanjilo zaostatak za Igmanom i sada smo druga momčad prvenstva. Sljedeću nedjelju na Mokri Dolac stiže Jablanička Turbina. Ovim putem čestitamo treneru i igračima na velikoj pobjedi.

HŠK Posušje

OGLASI

Loading