Select Page

TURNIR MZ: Prekinuta utakmica Rastovače polje i Kovača

TURNIR MZ: Prekinuta utakmica Rastovače polje i Kovača

Utakmicom Vinjana i Broćanca otvorena je peta večer 16. izdanja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

I jednima i drugima neophodna su bila tri boda. Vinjani su pobjedom mogli osigurati prolaz dalje, dok bi Broćanac pobjedom ostao u igri za prolaz. Na kraju je završilo nerješeno 1:1. Oba gola postigao je Ante Lončar – jedan u protivničku i jedan u svoju mrežu. Rezultat je na kraju ipak više odgovarao Vinjanima, zbog puno bolje gol razlike od Broćanca prije posljednjeg kola.

U drugom susretu ove skupine branitelj naslova Meljakuša pobjedom nad Gradom čekirala je ulaznicu za četvrtfinale. Prvo poluvrijeme završilo je 1:0 pogotkom Slavena Srebrovića, da bi Meljakuša preko Darija Penave i Tome Čambera podigla vodstvo na 3:0. Grad preko Ine Šušnjara smanjuje prednost, ali Čamber još jednim golom potvrđuje konačan rezulat 4:1.

Jednu od boljih i zanimljivijih utakmica na ovogodišnjem turniru gledali smo u trećoj utakmici večeri između Landeka i Vira. I jednima i drugima poraz je značio oproštaj od turnira. Prvi dio završio je u korist Vira koji je golovima Joce Mikulića s 2:0 otišao na odmor. U drugom djelu, kiša golova. Prvo Landeke izjednačuju dvama golovima Davora, da bi zatim Bože Mikulić i Mario Đerek vratili Virane opet na plus dva. U ludoj završnici u samo dvije minute uporne Landeke ponovno nadoknađuju dva gola zaostatka. Vrijedan bod i nadu za nastavak natjecanja donijeli su im Jerko i Davor svojim trećim golom na utakmici.

Posljednja utakmica večeri između Rastovače polje i Kovača prekinuta je pri rezultatu 0:0, zbog neprimjerenog ponašanja od strane jednog igrača Rastovače polje.

Posušje.net

OGLASI

Loading