Select Page

Velika pobjeda veterana NK Posušje

Velika pobjeda veterana NK Posušje

U derbiju 10. kola Regionalne Nogometne Lige Veterana na „Posuškom zelenom dragulju“ snage su odmjerile dvije vodeće momčadi ljestvice, Nk Posušje i Nk Croatia iz Zmijavaca.

Po prekrasnom sunčanom i nešto burovitom vremenu, pred pedesetak gledatelja odigrana je vrlo zanimljiva i do zadnjeg trenutka neizvjesna utakmica, u kojoj je domaća ekipa Nk Posušja, teško ali zasluženo, protiv veoma jakog i neugodnog protivnika iz Zmijavaca – aktualnog šampiona lige – na svom stadionu osvojila sva tri boda.

Minimalnu prednost – koja je u konačnici značila i tri boda veteranima Posušja donio je Mladen Vranjković, prekrasnim i preciznim pogotkom na dodavanje Danijela Pandžića pred sam kraj prvog poluvremena.

U drugom dijelu utakmice nizale su se prilike na obje strane, ali je rezultat ostao nepromijenjen do samog kraja susreta.

Posuški nogometaši ostali su neporaženi, i nalaze se na samom vrhu ljestvice, tako da je sad razlika spram najbližeg pratitelja NK Croatije velikih 8 bodova prednosti.

Napomenimo još da su u zaostalom susretu iz 9. kola RLV – Veterani NK Rakitna u Imotskom na mokrom i blatnjavaom „Gospinu docu“ odigrali neodlučeno 2:2.

Rezultati 10-og kola.

Makarska Rivijera – Rakitno 1:0
Posušje – Croatia 1:0
Tomislav – Mladost 3:0
Kamen – Mračaj 1:1
Imotski – Grude odgođeno

Posušje.net/M. Bešlić

OGLASI

Loading