Select Page

Veliki interes turista za proizvodima iz općine Posušje na 4. sajmu „ Okusi Hrvatsko“ u Baškoj Vodi

Veliki interes turista za proizvodima iz općine Posušje na 4. sajmu „ Okusi Hrvatsko“ u Baškoj Vodi

U Baškoj Vodi se od 23. do 25. kolovoza 2015. godine održao turističko-promotivni 4. Sajam pod nazivom „ OKUSI HRVATSKO“ u organizaciji općine Baška Voda i Lokalne akcijske grupe Adrion.

Na sajmu je nastupio veliki broj izlagača iz cijele Hrvatske, uz nekoliko izlagača iz Bosne i Hercegovine. Cilj ovog sajma bio približiti stranim i domaćim turistima na Makarskoj rivijeri sve specijalitete i turističke mogućnosti koje nude mali poljoprivredni proizvođači i ugostitelji s područja Dalmacije i Hercegovine.

SAJAM2016 2 SAJAM2016 3

Djelatnici Jedinice za lokalni ekonomski razvoj Općine Posušje predstavili su domaće pčelinje proizvode poput meda i propolisa, mirisne kreme i razne druge hidrolate izrađena od strane posuškim malih poljoprivrednih proizvođača te nekoliko vrsta sireva pravljenih na tradicionalni i ekološki način proizvodnje vrijednim rukama naših obiteljski poljoprivredni gospodarstva. Također, predstavljene su turističke mogućnosti Parka prirode Blidinje kroz promociju njegovih ugostiteljskih i turističkih kapaciteta. Nastupom na sajmu u Baško Vodi Općina Posušje nastavlja trajno pomagati i promicati kulture, gastronomske i turističke potencijale naše općine.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading