Select Page

Veliki interes za Festival klapske pisme Posušje 2015.

Veliki interes za Festival klapske pisme Posušje 2015.

Posušje će 1. i 2. kolovoza biti središte klapske pisme i to ne samo na prostoru Hercegovine već cijele regije.

Kako doznajemo od predsjednika Festivalskog odbora g. Ljube Begića intenzivne pripreme za ovogodišnji drugi po redu festival klapa su u punom jeku.

„Festival klapa u Posušju obilježit će iznimno veliki interes publike što se može zaključiti iz velikog broj upita o samim detaljima vezanima za festival.“

JTK_4590

Organizatori očekuju značajan broj uglednika kako iz političkog, kulturnog tako i iz javnog života, a potvrda tome je informacija da se ovogodišnji festival odvija pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića koji je sa zadovoljstvom prihvatio poziv načelnika Branka Bage da bude pokrovitelj ovog jedinstvenog događaja u Bosni i Hercegovini.

JTK_4308

Podsjećamo čitatelje da na ovogodišnjem Festivalu klapske pisme nastupa 21 muška, ženska i mješovita klapa iz BiH, Hrvatske, a među njima je ove godine i jedna klapa iz Crne Gore.

JTK_4206

Svakako će veliki magnet za sve posjetitelje i obožavatelje klapskog pjevanja biti nastup jedne od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa, Klape Cambi. Koja će u revijalnom dijelu, dok žiri bude birao dobitnika prve nagrade „Posuški stećak“ i dok se budu brojali glasovi publike za nagradu „Bure“, svojim poznatim hitovima zabavljati brojnu publiku.

Na kraju Begić dodaje kako je ulaz na festival za sve besplatan i da su svi dobrodošli u Posušje.

Posušje.net

OGLASI

Loading