Select Page

Veliki interes za koncert klape Intrade: Na vrijeme kupite karte

Veliki interes za koncert klape Intrade: Na vrijeme kupite karte

Da je klapa Intrade, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, pravi magnet za publiku odavno se već zna. Pretpostavljalo se da će biti velika pomama za kartama i da će se u posuškoj dvorani tražiti mjesto više.

Ne treba niti sumnjati da će publika, što posuška što iz susjednih općina, gradova i Hrvatske, koji se uvelike raspituju o nabavci karata, u dvorani biti na nogama uz pjesme jednog od najpopularnijih vokalnih sastava Hrvatske koji ljepotu klapske pjesme promovira diljem svijeta, Klape Intrade i Tomislava Bralića.

Posuška publika klapsko pjevanje objeručke je prihvatila a u prilog tome ide i velika posjećenost Festivala klapske pisme, jedinog u BiH ovakvog tipa, na kojem su u revijalnom dijelu dosada nastupale eminentne hrvatske klape kao što su Cambi, Rišpet i Sveti Juraj – HRM.

Ulaznice po cijeni od 15 KM za tribine te 25 KM za stolice na parketu možete kupiti u Posušju u caffeu Grand i caffeu Viva, te u Radio Plusu u trgovačkom centru Feniks, a time ćete pomoći rad Humanitarni udruge fra Mladen Hrkać, za koju je namijenjen dio prihoda s ovoga koncerta.

Ukoliko kojim slučajem ne stignete na vrijeme kupiti karte ili ne budete u mogućnosti biti na koncertu, snimku koncerta imati ćete priliku vidjeti na blagdan Božića u prime time terminu od 20 sati i 15 minuta na BHTeleviziji.

Posušje.net

OGLASI

Loading