Select Page

Filip Zlopaša i Katarina Bošnjak osvojili druga mjesta na Županijskom natjecanju iz matematike za učenike sedmih i osmih razreda ZHŽ-a

Filip Zlopaša i Katarina Bošnjak osvojili druga mjesta na Županijskom natjecanju iz matematike za učenike sedmih i osmih razreda ZHŽ-a

U subotu 21.ožujka 2015.godine u Osnovnoj školi Kočerin održano je matematičko natjecanje za učenike 7. i 8. razreda u Županiji Zapadnohercegovačkoj u organizaciji Udruge matematičara Ruđera Boškovića. Na natjecanju je sudjelovalo 56 učenika iz 14 osnovnih škola ŽZH.

Natjecatelje i njihove mentore pozdravio je domaćin natjecanja ravnatelj Željko Slišković, ispred pokrovitelja natjecanja Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH obratio se Ljubo Tomić, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

n1

Pobjednik u kategoriji učenika sedmih razreda je Jelena Čolak iz Prve osnovne škole Široki Brijeg, drugo mjesto osvojio je Filip Zlopaša iz Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, a treće Drina Pandžić iz Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude.

U kategoriji učenika osmih razreda pobjednik je Gabrijela Galić iz Osnovne škole Kočerin, drugo mjesto osvojila je Katarina Bošnjak iz Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, a treće Luka Kolar iz Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški.

Diplome nagrađenim učenicima uručila je Ana Kordić, savjetnica ministrice obrazovanja.

kocerin.ba

OGLASI

Loading