Select Page

Veliko dvodnevno humanitarno druženje „Božić u Posušju“

Veliko dvodnevno humanitarno druženje „Božić u Posušju“

Posuške udruge PAUK, Dnevni boravak, Turistička zajednica općine Posušje, Vijeće mladih i Sportski savez, u suradnji s Općinom Posušje, organiziraju veliko dvodnevno humanitarno druženje Božić u Posušju koje će se održati 23. i 24. prosinca na Trgu hrvatskih branitelja.

Sutra (utorak) s početkom od 18 sati, na Trgu će se održati veliko druženje uz domaće specijalitete, kuhano vino i pjesme muške i ženske klape Zvizdan, vokalnog sastava BelCanto, KUD-a Rakitno i Fra Petar Bakula zajedno s našim sugrađanima koje očekuje i iznenađenje, a kojem će se posebno veseliti oni najmlađi. Naime, prema neslužbenim informacijama, u organizaciji GSS-a Posušje spustiti će nam se Djed Božićnjak koji će darivati djecu.

 

Dan poslije, na Badnjak u 11 sati, organizira se druženje uz kuhano vino i bakalar, a one najmlađe razveselit će Djed Božićnjak i vilenjak koji će djecu počastiti darovima.

Ova Manifestacija je humanitarnog karaktera, a na Trgu će se nalaziti kutija za donacije. Prikupljena sredstva donirat će se obiteljima kojima je to najpotrebnije u općini Posušje.

Pozivamo sve da nam se pridruže 23. i 24. prosinca na Trgu hrvatskih branitelja!

OGLASI

Loading