Select Page

Veseli školarac na karnevalu u Ljubuškom

Veseli školarac na karnevalu u Ljubuškom

U nedjelju 26. veljače djeca iz Dječjeg vrtića Veseli školarac iz Posušja sudjelovala su na karnevalu u Ljubuškom. Ovo je već treća godina zaredom da Veseli školarac sudjeluje na spomenutom karnevalu, a ove godine u pratnji teta išle su dvije grupe iz vrtića: školarci i predškolarci.

Uz pomoć roditelja i teta djeca su izradila svoje kostime, ove godine obukli su se u domine.
Središnji program ljubuškog karnevala započeo je u 12 i 30 sati, kada se kolona maškara uputila prema Športskom centru. U mimohodu je sudjelovalo 20 karnevalskih skupina koje su se publici predstavile dolaskom na pozornicu i izvođenjem pripremljene točke.

Tete ovoga vrtića su kazale da su djeca bila oduševljena ovim izletom. Pozornost su im privlačile mnogobrojne maske: žirafa, sova, kišnih oblačića, domina, lego kocaka, prometnih policajaca, zanimljivih vještica i mumija. Nakon predstavljanja skupina izdvajamo ostatak programa u kojem je posebno oduševio nastup Miroslava Škore.

Za djecu je ovo svake godine velika radost jer su ponosni što mogu predstaviti kostime koji su sami izrađivali, ali i što ih svake godine iznova oduševi šarenilo koje krasi karneval.
Iz Dječjeg vrtića Veseli školarac se posebno zahvaljuju roditeljima djece koji se uvijek odazovu na ovakva i slična događanja te potiču svoju djecu da razviju svoju društvenost i kreativnost.

posusje.net

OGLASI

Loading