Select Page

Vijeće učenika organizira humanitarni turnir u odbojci

Vijeće učenika organizira humanitarni turnir u odbojci

U organizaciji Vijeća učenika Gimnazije fra Grge Martića Posušje u petak 20.travnja 2018.godine s početkom u 11:30 sati održat će se ženski turnir u odbojci.

Mjesto održavanja je gradska sportska dvorana. Vijećnici će okupiti odbojkaške ekipe iz gotovo svih gimnazijskih odjela – njih 13 okušat će svoje snage u sportskom nadmetanju kako bi, u konačnici, pomogli najpotrebitijima. Naime, turnir je humanitarnog karaktera te će se u tu svrhu na ulazima u dvoranu prodavati ulaznice po simboličnoj cijeni od 2KM.

Pozivaju se djelatnici škole, roditelji, učenici i svi mještani dobre volje da kupovinom ulaznice podrže rad naših vijećnika kako bismo zajedno bili dio još jedne male priče o humanosti ovdašnjih mladih ljudi, jer, kako kaže izreka, „Koji i mala dobra čini, on će i velika kad mogne“. Pobjedničku ekipu turnira očekuju vrijedne nagrade zahvaljujući sponzorima čija ćemo imena objaviti nakon odigranih utakmica.

Izvlačenje parova i rasporeda igranja utakmica održano je u ponedjeljak 16.travnja čemu su prisustvovali članovi Vijeća učenika.

gfgm-posusje.com

OGLASI

Loading