Select Page

VINKOVAČKI NOGOMETNI VETERANI U POSUŠJU

VINKOVAČKI NOGOMETNI VETERANI U POSUŠJU

Trodnevnim boravakom u Hercegovini, nogometni veterani iz vinkovaca, nakon posjete Gospinom svetištu u Međugorju, odigrali su još prijateljsku nogometnu utakmicu na posuškom ¨Mokrom Docu¨ protiv domaće ekipe veterana NK Posušja.
Bio je to susret dvaju prijateljskih klubova iz Hercegovine i Slavonije, kojim su posušani uzvratili gostoprimstvo vinkovčanima iz prošle godine – kada su se prvi put sastali u ravnoj slavoniji, na stadionu Nk Cibalije u Vinkovcima.
I ako je u ovoj utakmici rezultat bio najmanje bitan, ipak ćemo spomenuti da je Posušje pobjedilo s rezoltatom 3:1 i to prekrasnim pogocima Ante Nenadića- Pirge, Tome Mihalja i Dace Ramljaka.
Nogometne legende sa obje strane travnjaka, oduševili prisutne navijače svojom lijepom i dopadljivom igrom.
Prepoznatljivi potezi nekadašnjih legendarnih igrača – od kojih su neki čak igrali Evropsku ligu prvaka, po mogo čemu su zadivili i najveće nogometne sladokusce.
Utakmica je završila u najboljem i najprijateljskijem raspoloženju, a treće poluvrijeme se po starom dobrom veteranskom običaju odigralo uz dobru hranu i krepku kapljicu restorana Kuglane kod Bagušića.
Ovom prilikom razmijenjeni su prigodni pokloni i darovi, te su voditelji ekipa – jedni drugima uručili pozive za sljedeće susrete prijateljstva, koji će – nadamose postati tradicionalnog karaktera.

M. Bešlić

OGLASI

Loading