Select Page

Vinski turnir osvojio Frano Marinčić iz Tomislavgrada

Vinski turnir osvojio Frano Marinčić iz Tomislavgrada

U Posušju na golf terenu „Topala“ odigran je 15. Vinski turnir u organizaciji Maria Mandurića i Golf Kluba Posušje.

Sudjelovalo je 72 igrača iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Amerike, Austrije…. Posebnost ovog turnira je promocija hercegovačkih vina čiji je i ove godine sponzor turnira bila Vinarija „Buntić“ iz Čitluka, ali i Mesna industrija Rakitno čiji je pršut bio glavna nagrada. Upravo je promocija hercegovačkih vina i proizvoda glavni naglasak ovog turnira, kao i potencijal golfa u turizmu Posušja te Zapadne Hercegovine.

No, važni su i rezultati. Rezultati su se brojali samo u brutto bodovanju u obje konkurencije.

Kod gospode najbolji je bio Frano Marinčić Rođo iz Tomislavgrada čiji je matični klub GK Albatros iz Zagreba i upravo je on pobjednik 15. Vinskog turnira u Posušju. Iza Frane, pobjednik u A kategoriji je Posušanin Robert Mandurić. U B kategoriji pobjednik je Splićanin Mladen Mušura, a u C kategoriji Amerikanac David Wilson.

Kod dama najbolja je bila Nina Banović u A kategoriji, u B kategoriji je pobjednica bila Jadranka Mrčela, a u C kategoriji je pobjednica bila Slavica Sović.

Na kraju turnira uz ugodno druženje, nagrade je uručio osobno Mario Mandurić koji se zahvalio svima koji su sudjelovali na ovom turniru, a posebno se zahvalio sponzorima turnira.

Još jednom su članovi GK Posušje ugostili golfere i pokazali se kao vrijedni domaćini. Na ovom turniru je bila lijepo opuštena atmosfera koja je donijela rezultate i pobjednike.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading