Select Page

Vir odustao od daljnjeg sudjelovanja na turniru

Vir odustao od daljnjeg sudjelovanja na turniru

Na našu mail adresu došlo je priopćenje malonogometne ekipe Vira u svezi odustajanja od daljnjeg sudjelovanja na turniru.

Priopçenje prenosimo u cijelosti:

Povodom priopćenja Organizacijskog odbora malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje dostavljamo Vam:

IZJAVU

Malonogometna ekipa mjesne zajednice Vir je odlučila kako odustaje od daljnjeg sudjelovanja na turniru MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje. Ova odluka je rezultat nepoštivanja pravilnika turnira od strane Organizacijskog odbora na utakmici između ekipa Rastovača polje i Kovači, točnije članka „Ukoliko do prekida utakmice dođe krivnjom igrača od jedne momčadi, pa igra ne bude nastavljena, uslijed prekida dođe do nereda na igralištu, ta momčad će se kazniti zabranom nastupa do kraja turnira a rezultat prekinute utakmice će se registrirati 5:0 u korist protivničke ekipe.“

Sličan presedan dogodio se 2015. godine ekipi Grad Centar gdje su isti bili suspendirani nastavkom nastupanja na turniru po gore navedenom članku. Smatramo da se stvaranjem dvostrukih standarda i nepoštivanjem postojećeg pravilnika ugrožava sportski „fair-play“.

Ovim putem tražimo očitovanje Organizacijskog odbora zašto se nije djelovalo po pravilniku.

S poštovanjem,

Malonogometna ekipa MZ Vir

Posusje.net

OGLASI

Loading