Select Page

Gradac u četvrtfinalu, remi Rakitna i Marasova Briga izbacio Čitluk

Gradac u četvrtfinalu, remi Rakitna i Marasova Briga izbacio Čitluk

Iza nas je zasigurno dosada najuzbudljivija večer na turniru u rezultatskom smislu. Dvije utakmice su završene minimalnim pobjedama, jedna bez golova, dok četvrta nije odigrana.

Doslovno u posljednjim sekundama favorizirani Gradac došao je do pobjede nad borbenim Donjim Jukićima 3:2. Za pobjedu je deset sekundi prije kraja pogodio trostruki strijelac večeras Dominik Begić. Jukići su poveli golom Jure Oreča, ali je Gradac uspio izjednačiti do odmora. Na početku drugog potpuni preokret da bi Jozo Jukić ponovno rezultat vratio u egal četiri minute prije kraja. Na kraju se Gradac opet radovao i s devet bodova se izjednačio s Gornjim Jukićima s kojima u posljednjem kolu igraju za prvo mjesto u skupini.

U drugoj utakmici koja se igrala na prestiž, bez rezultatskog značaja za rasplet u skupini, Batin je sa 6:5 pobjedio Sutinu Rakitno. Ali i ovdje je bilo dosta uzbuđenja iako je Batin imao vodstvo po četiri gola prednosti. Robert Ćesić i Tomo Oreč sa po dva gola su doveli Batin u vodstvo 4:0. Ivan Srebrović smanjuje na 4:1, da bi Ivan Penava opet vratio na plus četiri. Zatim su uslijedila dva gola Sutine Ivana Topića i Bore Zlomislića za 5:3. Grgo Penava pogađa za Batin za 6:3 dok Boro drugim golom i Antonio Rezo postavljaju konačnih 6:5, s tim što je Sutina imala odličnu priliku u samoj završnici izjednačiti iz jedne kontre. Tako je Batin upisao prve bodove na ovogodišnjem turniru.

Treća utakmica između Čitluka i Carskog Gaja nije igrana zbog nedolaska ekipe Gaja i ista je registrirana pobjedom Čitluka 5:0.

Večeras je odigrana i prva utakmica bez golova. Takav rezultat kreirali su Rakitno i Marasov Brig. Rakitnu je igrala jedino pobjeda, dok su Brižani zadovoljni bodom koji ih je odveo u četvrtfinale. Ovaj rezultat razočarao je ekipu Čitluka koja se tako nakon tri uzastopna finala od natjecanja oprašta već u skupini.

Posušje.net

OGLASI

Loading