Select Page

Vlada ŽZH: Izdvojen preostali dio sredstava za šport i kulturu

Vlada ŽZH: Izdvojen preostali dio sredstava za šport i kulturu

15. sjednica Vlade ŽZH održana je u petak, 11. kolovoza u Širokom Brijegu, a na sjednici  je Vlada prihvatila Periodično Izvješće o izvršavanju proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. godine, koje je izradilo Ministarstvo financija Županije Zapadnohercegovačke, te Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za šport“ za programe iz športa, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, 

Izdvojen preostali dio sredstava za šport i kulturu

Vlada je donijela Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za šport“ za programe iz športa, utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava“ tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu. Preostali dio sredstava iznosi 247.840,00 KM.

Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za program kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu. Preostali dio sredstava iznosi 108.500,00 KM, priopćeno je iz Vlade ŽZH.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading