Select Page

VM Posušje proslavilo pet godina djelovanja

VM Posušje proslavilo pet godina djelovanja

U petak 6. srpnja 2018 godine u prostorijama Vijeća mladih općine Posušje bilo je veličanstveno. Pod geslom „Tek pet“ Vijeće mladih općine Posušje proslavilo je pet godina svog aktivnog djelovanja, a sve u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Kako reče jedan od sudionika ove večeri, pet godina u životu jednog čovjeka je malo, ali pet godina aktivnog djelovanja jedne organizacije je jako puno. Kako bi se prisjetili svega onoga što se uradilo prethodnih pet godina, nazočnima je prikazan kratki video uradak svih aktivnosti i događaja u kojima je sudjelovalo Vijeće mladih.

Nakon toga uslijedilo je obraćanje gostiju, predsjednika općinskog vijeća općine Posušje gospodina Ivana Lončara koji je uz rođendansku čestitku istakao odličnu suradnju općine Posušje i Vijeća mladih te poželio mnogo uspjeha u godinama koje dolaze.

Nakon Lončara, u ime Vijeća mladih Federacije BiH te Vijeća mladih ZHŽ govorio je predsjednik skupštine Vijeća mladih Federacije BiH gospodin Frano Sosa. Sosa je u svom govoru istakao kako Vijeće mladih općine Posušje uživa ugled jednog od najaktivnijih Vijeća mladih u cijeloj Federaciji BiH što je jedan od razloga da je ovo Vijeće dalo i prvog predsjednika Vijeća mladih ZHŽ te Vijeća mladih Federacije BiH.

Kako ne bi sve proteklo u obraćanju gostiju pobrinuo se naš Gabrijel Miličević na gitari.

Uslijedio je govor prvog predsjednika Vijeća mladih u Posušju, gospodina Mate Lončara koji se osvrnuo na početke rada koji nisu bili nimalo laki ali uz trud aktivnih mladih ljudi uspjeh nije mogao izostati.

Naša Anđela pročitala je čestitku povodom rođendana koju je uputio prijatelj i suradnik gospodin Luka Krstanović, jedan od začetnika ideje Vijeća mladih općenito, koji danas obnaša funkciju predsjednika općinskog vijeća Tomislavgrada.

Šlag na kraju, obratila se aktualna predsjednica Vijeća mladih općine Posušje gospođica Anamarija Čolić, zahvalila svima da dolasku, istakla da je Vijeće mladih danas u Posušju glas mladih koji pokreće na promjene te da nas u budućnosti vidi još akivnijim i još boljim.

Večer se nastavila uz zakusku i ugodno druženje svih nazočnih.

OGLASI

Loading