Select Page

Z. Begić i T. Barišić strijelci za Croatiju i Lučko

Z. Begić i T. Barišić strijelci za Croatiju i Lučko

Dosta uspješan vikend imali su naši nogometaši koji su angažirani u nogometnim klubovima u BIH i inozemstvu.

Nastavljen je pobjedonosni niz nogometaša Širokog Brijega. Igrači Gorana Sablića u velikom stilu odradili su i utakmicu na Bilinom Polju te s uvjerljivih 4:1 slavili protiv domaćeg Čelika čime su zadržali vrh prvenstvenog poretka. Josip Barišić je odigrao svih 90 minuta.

U 21. kolu 2. ruske lige Orenburg, našeg Silvija Begića, slavio je na gostovanju s minimalnih 0:1 protiv Baltike i drže čvrsto treću poziciju. Begić je ponovno bio standardan i odigrao cijeli susret.

Lučko i Hrvatski Dragovoljac su u derbiju 15, kola 2. HNL odigrali 1:1. Strijelac za domaćina bio je Tomislav Barišić kojem je ovo bio treći prvenstveni gol uz tri asistencije.

tomislav abrisic lucko

U 3. HNL protekli vikend odigrano je 11. kolo. I u ovom kolu uvjerljiva je bila Croatia (Z). Nakon što je prošlu utakmica svladala Val s 0:5, u nedjelju su na domaćem terenu porazili Primorca 4:0. Ovom pobjedom Croatia je preuzela vrh. Vodeći gol za domaćina dao je Zvonimir Begić. Ante Serdarušić je odigrao cijelu utakmicu, dok Ante Dario Stipić nije ulazio.

Veliki kiks je napravio Primirac (B) koji je kod kuće izgubio od Vala 1:2. NIkola Marić je bio u prvih jedanaest ali se nije upisao u strijelce.

Luka kukić je nastupio za Osijek II koji je u Požegi izgubio od Slavonije 1:0.

Posušje.net

OGLASI

Loading