Select Page

Posušje bilo slobodno, pa pratnja to maksimalno iskoristila

Posušje bilo slobodno, pa pratnja to maksimalno iskoristila

Susretima 14. kola proteklog vikenda nastavljeno je i natjecanje nogometnih drugoligaša s juga, a najbliži pratitelji prvenstvenog lidera Posušja novim pobjedama iskoristili su na najbolji mogući način spoznaju da su momci s Mokrog Doca bili slobodni, pa su tako i smanjili svoj bodovni zaostatak.

Momčad Tomislava je tako pobjedom od 4:0 protiv Branitelja došla na -5, a u novom slavlju Duvnjaka golove su zabijali Bandić, Stipić, Šteko i Bagarić.

Klis je bio još nešto uvjerljiviji domaćin pobijedivši momčad Neuma sa 5:0 golovima Šehića, Habibije, Husrepa, Aida Kudre, te Vile, koji je golom iz kaznenog udarca postavio tih konačnih 5:0.

Momčad Brotnja je bila uvjerljivija i od Klisa, te na Babovcu sa 6:0 pobijedila posljednjeplasiranu Slogu. Istakao se Sulić sa tri zgoditka, a po jedan su pridodali Rozić, Grgić i Petrina.

Kamešnica je bila bolja od Turbine sa 2:0 (Krezo, Čeko) i na taj način preskočila momčad iz Jablanice u prvenstvenom poretku, a isto je učinio i Stolac svladavši Troglava 3:0. Raguž je bio dvostruki strijelac, a jedan pogodak u šestom slavlju Stočana kroz sezonu postigao je i Perić.

Gruđani su kreirali malo iznenađenje gostujućim trijumfom u Rami gdje je Šimić zabio jedini gol za grudskih 1:0, dok je Sloga iz Uskoplja uspješno odradila svoje gostovanje kod Cima ostvarivši pobjedu 4:1. Grubeša je za goste postigao dva, a Janković i Glavaš po jedan gol, dok je strijelac za domaćine bio Džidić.

Rezultati 14. Kola Druge lige FBiH – Skupina Jug:
Sloga (Lj) – Brotnjo 0:6, Tomislav – Branitelj 4:0, Klis – Neum 5:0, Cim – Sloga (U) 1:4, Rama – Grude 0:1, Stolac – Troglav 1918 3:0, Kamešnica – Turbina 2:0. Slobodno je bilo Posušje.

Poredak:
Posušje 34, Tomislav 29, Klis 28, Brotnjo i Sloga (U) 25, Rama 20, Cim 19, Stolac 18, Troglav 17, Kamešnica 16, Turbina 15, Grude 14, Neum 13, Branitelj 6, Sloga (Lj) 4 boda.

jabuka.tv

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading