Select Page

ZA 2018./2019.: Posušje drugo u Premier ligi, Paulo Bašić najbolji strijelac!

ZA 2018./2019.: Posušje drugo u Premier ligi, Paulo Bašić najbolji strijelac!

Završena je Premier liga za 2018./2019. godinu u uzrastu 2009.g. koja se igrala u Horizontu mira u Zvirovićima – Međugorje.

Dječaci pod vodstvom trenera Ljube Crnogorca odlučno su odigrali ovu ligu i na kraju završili na drugom mjestu iza škole nogometa AS Međugorje, koji su bili domaćini završnice.

Organizator Premier lige je škola nogometa AS Međugorje, koja je nagradila sve klubove i trenere s medaljama i peharima te s raznim slatkišima i osvježavajućim pićima, a najboljeg igrača, strijelca i golmana Premier lige sa statuama, natjecalo je se 12 klubova iz Međugorja, Mostara, Čitluka, Čapljine, Bileće, Trebinja, Posušja, Neuma i dr.

Konačni raspored:

1. ŠN AS MEĐUGORJE
2. HŠK POSUŠJE
3. ŠN LIMAČI ČAPLJINA
4. HŠK ZRINJSKI MOSTAR

Najbolji igrač Premier lige je NOA TADIĆ iz ekipe ŠN AS Međugorje.
Najbolji strijelac Premier lige je PAULO BAŠIĆ iz ekipe HŠK Posušje.
Najbolji golman Premier lige je NIKOLA ALILOVIĆ iz ekipe ŠN Limači Čapljina.

Nova sezona Premier lige 2019./2020.g. započinje već idući tjedan, a mnogi klubovi iz Hercegovine su najavili nastup za iduću sezonu kao i HNK Široki Brijeg, isto tako najvjerojatnije i klubovi iz Hrvatske koji su izrazili želju da bi nastupali i igrali na Premier ligi.

Premier liga će se odigravati na terenima Horizont mira u Zvirovićima, nogometnom kampu ŠN AS MEĐUGORJE, satnice i termini odigravanja Premier lige će se održavati u dogovoru sa klubovima i trenerima.

vecernji.ba

OGLASI

Loading