Select Page

Zajedništvo, radost i igra framaša

Zajedništvo, radost i igra framaša

Već tradicionalno smo održali naš framaški hod i igre. U subotu u 10 sati pošli smo prema Vučipolju u dva autobusa, a dio svog puta smo prešli pješice.

Nakon kratkog odmora uputili smo se prema kapelici gdje nam je misu održao naš fra Serđo. Nakon završetka mise vratili smo se i započeli igre. U nogometnom turniru pobjedu je odnio tim Lastesice čiji su članovi Ante Bakula, Sandra Tomić i Luka Jukić dok je su u odbojci najbolji bio tim Kamenčići i članovi Ante Penava, Martin Zlomislić i Milica Bago. Svoju vještinu u igri badmintona su pokazali Ante Mitar i Petra Bakula, a u utrci u vrećama pobjedu su odnijeli Ante Bakula i Anđela Hrkać. Kao najjači par u igri alke su se pokazali Ante Bakula i Petra Tomić dok su u plesu s narančama najbolji bili Lea Lončar i Stipe Karamatić. U povlačenju konopa pobjedu su odnijeli Jelena Landeka, Jelena Šušnjar, Katarina Jukić, Mate Mitar i Marko Jukić a u bacanju kamena s ramena najjači se pokazao Mario Duspara. U Grginoj utrci pobjedili su Anđelka Begić, Marija Bago i Klara Šego.

Po završetku igara dodijeljene su zahvalnice svim maturantima framašima koji su svih pet godina prošli s odličnim uspjehom. Na kraju smo se svi još malo zabavljali uz glazbu i ples nakon čega smo se uputili prema autobusima u kojima smo nastavili pjevanje do povratka u Posušje. Ovo je bio jedan zanimljiv i veseo susret naših framaša.

frama-posusje.com

OGLASI

Loading