Select Page

Završeno drugo izdanje Posušje kupa: Pobjednici drugog dana turnira HNK Hajduk i HŠK Posušje

Završeno drugo izdanje Posušje kupa: Pobjednici drugog dana turnira HNK Hajduk i HŠK Posušje

21. i 22. rujna 2019. na stadionu Mokri dolac u Posušju u organizaciji HŠK Posušja odigran je 2. međunarodni nogometni turnir Posušje kup 2019. na kojem su nastupile 34 ekipe te 16 klubova iz Republike Hrvatske i BiH. Nakon što su u subotu turnir odigrali limači 2009. godišta, nedjelja je bila rezervirana za devetogodišnje i osmogodišnje nogometaše rođene 2010. i 2011.godine.

Organizacijski odbor turnira s punim pravom može biti zadovoljan, jer je još jedan zahtjevan projekt za njima, a rezultati su također i više nego dobri. Ekipa Posušja jučer je bila pobjednik u uzrastu 2011. koje vodi trener Ante Nenadić, dok su limači godišta 2010., predvođeni trenerima Ljubom Crnogorcem i Damirom Ramljakom osvojili treće mjesto plasiravši se iza prvoplasiranog HNK Hajduka iz Splita i drugoplasiranog NK Širokoga Brijega. Podsjećamo kako je prvoga dana održavanja turnira, u subotu, godište 2009. odnijelo titulu pobjednika.

Poredak ekipa Posušje kupa 2019. u sve tri kategorije i imena dobitnika priznanja u pojedinačnoj konkurenciji

Subota, 21.9.2019.

Godište 2009.

1.HŠK Posušje
2.FK Leotar Trebinje
3.NK Široki Brijeg

Najbolji strijelac je Marino Hrvatin Gudelj (NK Imotski 1991.), najbolji vratar je Karlo Lončar (HŠK Posušje), a najboljim igračem proglašen je Ante Bešlić (HŠK Posušje).

Nedjelja, 22.9.2019.

Godište 2010.

1.HNK Hajduk Split
2.NK Široki Brijeg
3.HŠK Posušje

Najboljim strijelcem proglašen je Andrej Kovač (HŠK Posušje), najbolji vratar je Mateo Ljubić (NK Široki Brijeg), a najbolji igrač je Lovre Šafradin (HNK Hajduk).

Godište 2011.

1.HŠK Posušje
2.HNK Brotnjo Čitluk
3.NK Široki Brijeg

Najboljim strijelcem proglašen je Jure Protrka (HŠK Posušje), najbolji vratar je Marko Bešlić (HŠK Posušje), a i najbolji igrač dolazi iz ekipe domaćina. To je Lovro Ćuk (HŠK Posušje).

Organizacijski odbor turnira dodijelio je i nagradu za fair play koja se odnosi na sveukupni turnir. Nagrada je pripala ekipi NK Širokoga Brijega.

Podsjećamo, na turniru Posušje kup 2019. nastupilo je 16 klubova: NK Široki Brijeg, NK Mostar, NK Ljubuški, HNK Grude, NK Drinovci, FK Leotar Trebinje, ŠN Limači Čapljina, NK Brotnjo Čitluk, ŠN AS Međugorje, NK Imotski 1991., ŠN Tiki Taka Mostar, HŠK Zrinjski, HNK Tomislav Tomislavgrad, NK Mračaj Runovići, HNK Hajduk Split i domaćin HŠK Posušje.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading