Select Page

Završnica Lige prvaka u Lisabonu

Završnica Lige prvaka u Lisabonu
Završnica Lige prvaka odigrat će se u Lisabonu, piše njemački dnevnik Bild.

Kako navodi Bild, za domaćina ove produžene sezone Lige prvaka osim Lisabona javili su se i Frankfurt te Moskva, koja nije bila pravi konkurent tim gradovima zbog još uvijek velikog broja oboljelih od koronavirusa.

Sva tri grada i države kandidirali su se za turnir, nakon što je turski Istanbul, koji je trebao biti domaćin finala krajem svibnja, sada otkazao ovaj mini turnir zbog financijskih problema.

Prema Bildu, UEFA je već odabrala Portugal i Lisabon iako će se sastanak Izvršnog odbora na kojem će se odlučivati sudbina Lige prvaka i Europske lige održati 17. lipnja. Glavni razlozi su navodno to što nema više portugalskih klubova u natjecanju, a osim toga glavni portugalski grad ima prikladne nogometne sadržaje, a i zdravstvena slika zemlje je stabilna što se tiče pandemije koronavirusa.

Kao jedan od uvjeta koji zahtjeva UEFA za dodjelu turnira, Bild spominje i dovoljan broj odgovarajućih nogometnih stadiona. Na turniru će se igrati sve utakmice četvrtfinala, polufinala i finala na četiri stadiona, koji moraju biti smješteni u krugu od 100 kilometara.

Prema pisanju lista, Frankfurt bi sada, nakon što je ostao bez turnira Lige prvaka, htio barem utješnu nagradu, odnosno organizaciju završnice Europske lige.

(Hina)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading