Select Page

Zeljko i Kordić: Očekujemo da će HDZ BiH imati najveći broj mandata u GV Mostara

Zeljko i Kordić: Očekujemo da će HDZ BiH imati najveći broj mandata u GV Mostara
Na portalu Jabuka.tv mogli ste pratiti konferenciju za medije iz sjedišta Hrvatske demokratske zajednice BiH oko lokalnih izbora u Mostaru.

Javnosti su se po završetku ovih izbora obratili nositelj gradske liste ove stranke na izborima u Mostaru, dr. Mario Kordić te predsjednik GO HDZ BiH Slaven Zeljko.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Slaven Zeljko kazao je da će tek nešto kasnije biti dostupni preliminarni rezultati izbora, te kako u ovom trenutku ne žele spekulirati ni o čemu. On se zahvalio biračima koji su, kako je rekao, unatoč pandemijskim uvjetima koji su demotivirajući faktor, izašli na izbore u većem broju nego što su očekivali.

Ne bih volio da na bilo koji način izborni proces u gradu Mostaru bude kompromitiran jer to podrazumijeva prolongiranje implementacije izbornih rezultata, što ne ide nikome u prilog. HDZ BiH je zadovoljan izlaznošću i prema informacijama s terena, očekujemo da ćemo biti na onoj razini o kojoj smo i govorili u sklopu kampanje, a to je da će HDZ BiH imati pojedinačno najveći broj mandata u Gradskom vijeću. Na tragu izbornog rezultata, očekujemo da ćemo vrlo brzo i na zadovoljstvo svih građana dobiti funkcionalno Gradsko vijeće i krenuti u izbor gradonačelnika, rekao je Zeljko.

Nositelj gradske liste HDZ-a BiH u Mostaru Mario Kordić zahvalio se svim Mostarkama i Mostarcima što su izašli na izbore.

Svi smo nestrpljivi, i vi i mi zajedno. Nadam se da će rezultati biti kako i očekujemo, nema razloga da bude drugačije. Radujem se formiranju novog Gradskog vijeća i zadovoljan sam što smo danas ovdje, rekao je Kordić.

Podsjećamo, u Mostaru su u nedjelju nakon 12 godina održani lokalni izbori, a prema službenim podacima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, svoje biračko pravo je iskoristilo 55 % građana Mostaraca.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading