Select Page

Humanitarna akcija Zavičajnog društva Posušja u Zagrebu

Humanitarna akcija Zavičajnog društva Posušja u Zagrebu

Kako je bilo i najavljeno na jubilarnoj 30. Posuškoj večeri u Zagrebu da će dio prihoda od večeri ići u humanitarne svrhe, isto je ostvareno kroz donaciju Zavičajnog društva Posušja u Zagrebu Klinici za dječje bolesti u Zagrebu kao vodećoj zdravstvenoj ustanovi koja brine i skrbi o najmanjima i onima kojima je naša pažnja i vrijeme najviše potrebno, a to su djeca.

Izaslanstvo Društva, Vlado Begić, Zvonimir Marić i Slavo Mandurić, posjetilo je u ponedjeljak 17.12. 2018. Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, poznata kao „ Klaićeva bolnica“ kako bi uručilo ček u iznos od 10.000,00 kn kao oblik pomoći u svakodnevnom radu ove bolnice.

U razgovoru s ravnateljom klinike g. Goranom Roićem izaslanstvo Društva je upoznato s problemima i poteškoćama s kojima se ova ustanova svakodnevno susreće, ali i određenim unapređenjima koja su postignuta u području poboljšanja usluga koje se pružaju pacijentima.

Zavičajno društvo Posušje u Zagrebu se ovom akcijom pridružilo brojnim akcijama darivanja u vrijeme Došašća, u vrijeme iščekivanja kada smo svi posebno pozvani darivati sve one ljude kojima je pomoć potrebna, a osobito djecu i bolesne.

Posušje.net

OGLASI

Loading