Select Page

Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Širokom Brijegu

Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Širokom Brijegu

Pred oko četiri tisuće obožavatelja iz svih krajeva BiH i Hrvatske poznati srpski pjevač i kantautor Željko Joksimović održao je spektakularni koncert u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

U koncertu koji je trajao nešto manje od dva sata Joksimović je izveo sve poznatije nove i stare hitove, uključujući i one eurovizijske.

zeljko_joksimovic_siroki_brijeg_15

Publika je tako sa Željkom otpjevala pjesme ”Nije ljubav stvar”, ”Lane moje”, ”Lejla”, ”Leđa o leđa”, ”Michelle”, ”Varnice” i brojne druge hitove. Cjelokupan dojam upotpunio je odličan prateći bend, a točku na i stavila je odlična scenografija.

zeljko_joksimovic_siroki_brijeg_19

Nastup za pamćenje

Sam Joksimović je istaknuo kako mu je bila prava čast gostovati u Širokom Brijegu te se zahvalio svojim obožavateljima, od kojih su većina bile pripadnice ljepšeg spola.

zeljko_joksimovic_siroki_brijeg_27

Koncert je održan u organizaciji agencije ”PRimera” i još je jedan u nizu uspješnih projekata dvojca Mirele Bunoza Šarac i Snježane Delić. Upravo ova agencija nagrađuje besplatnim ulaznicama za sve koncerte koje ona organizira u 2015. godini, a na vama je da pošaljete vašu fotografiju s koncerta u inbox facebook stranice PRimera, a najoriginalnija će biti nagrađena.

Jabuka.tv

 

OGLASI

Loading