Select Page

Zlatko Dalić objavio popis za kvalifikacije: Ovo je momčad koju smo gradili

Zlatko Dalić objavio popis za kvalifikacije: Ovo je momčad koju smo gradili
Izbornik hrvatske nogometne reprezntacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača za početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Vatreni su u kvalifikacijama za Katar smješteni u skupinu H, u kojoj su nositelji i igrat će sa Slovačkom, Rusijom, Slovenijom, Ciprom i Maltom, a izravni plasman na SP osiguran je samo pobjedniku skupine, dok će drugoplasirane momčadi iz 10 europskih kvalifikacijskih skupina u doigravanje.

Izbornik Dalić pozvao je 24 igrača te je uputio pretpozive Ivi GrbićuMili ŠkorićuMarinu PongračićuTomi Bašiću i Kristijanu Lovriću.

U reprezentaciju se nakon skoro dvije i pol godine vraća Šime Vrsaljko, koji zbog niza zdravstvenih problema nije zaigrao za Vatrene od utakmice s Engleskom u Londonu 2018. godine.

Na popisu nema iznenađenja, ovo je momčad koju smo gradili kroz kvalifikacije za EURO i prošlogodišnju Ligu nacija. Iako nas čeka zahtjevna skupina, imam puno vjere u ovu ekipu i s velikim optimizmom krećemo u novi ciklus jer sam duboko uvjeren da imamo kvalitetu za izboriti Svjetsko prvenstvo – a to je, naravno, naš osnovni cilj u ovim kvalifikacijama, rekao je hrvatski izbornik Dalić.

OGLASI

Loading