Select Page

Upriličen prijem za Iliju Jukića, osvajača bronce na EP

Upriličen prijem za Iliju Jukića, osvajača bronce na EP

Mladi posuški taekwondoist Ilija Jukić, član Taekwondo kluba Poskok, na nedavnom Europskom prvenstvu za juniore koje se održavalo u Sarajevu osvojio je brončanu medalju.

Ovaj izniman uspjeh bio je ujedno i povod za prijem Jukića i trenera Petra Bobana kod načelnika općine Posušje. S načelnikom Antom Begićem razgovarali su o ovome, ali i prethodnim natjecanjima u ovoj godini na kojima je Taekwondo klub Poskok ostvario zapažene rezultate. Također bilo je rječi i o radu ovog, jednog od najbrojnijih športskih kolektiva u našoj općini.

Načelnik Begić pohvalio je uspjeh Ilije Jukića i trud kojeg Klub ulaže na putu uspjeha natjecatelja. Zahvalio im je što svojim trudom i radom, s kojima dolaze i izvrsni rezultati, promiču ime i pozitivnu sliku našeg Posušja.

Susretu je nazočio i predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić, koji je također Jukiću uputio čestitke ali i priznanje Taekwondo klubu Poskok na izvrsnim rezultatima koje nižu iz godine u godinu. Također, kao i načelnik, naglasio je značaj promocije Posušja kroz kroz ovakva natjecanja i pobjede.

Trener Boban pak zahvalio je načelniku na pozivu i mogućnosti da ovom prilikom predstavi rad kluba i uspjehe koje postižu na domaćim i inozemnom susretima.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading