Select Page

Upriličen prijem za Iliju Jukića, osvajača bronce na EP

Upriličen prijem za Iliju Jukića, osvajača bronce na EP

Mladi posuški taekwondoist Ilija Jukić, član Taekwondo kluba Poskok, na nedavnom Europskom prvenstvu za juniore koje se održavalo u Sarajevu osvojio je brončanu medalju.

Ovaj izniman uspjeh bio je ujedno i povod za prijem Jukića i trenera Petra Bobana kod načelnika općine Posušje. S načelnikom Antom Begićem razgovarali su o ovome, ali i prethodnim natjecanjima u ovoj godini na kojima je Taekwondo klub Poskok ostvario zapažene rezultate. Također bilo je rječi i o radu ovog, jednog od najbrojnijih športskih kolektiva u našoj općini.

Načelnik Begić pohvalio je uspjeh Ilije Jukića i trud kojeg Klub ulaže na putu uspjeha natjecatelja. Zahvalio im je što svojim trudom i radom, s kojima dolaze i izvrsni rezultati, promiču ime i pozitivnu sliku našeg Posušja.

Susretu je nazočio i predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić, koji je također Jukiću uputio čestitke ali i priznanje Taekwondo klubu Poskok na izvrsnim rezultatima koje nižu iz godine u godinu. Također, kao i načelnik, naglasio je značaj promocije Posušja kroz kroz ovakva natjecanja i pobjede.

Trener Boban pak zahvalio je načelniku na pozivu i mogućnosti da ovom prilikom predstavi rad kluba i uspjehe koje postižu na domaćim i inozemnom susretima.

OGLASI

Loading