Select Page

Zlatko Dalić ostavio trag za nove generacije!

Zlatko Dalić ostavio trag za nove generacije!

U Posušju je u tijeku projekt „Ostavi trag – za nove generacije“ čiji je cilj izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m².

Nakon što su se brojni odazvali i podržali akciju, zasigurno najzvučnije ime koje je dalo podršku je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije i brončani s posljednjeg Svjetskog prvenstva Zlatko Dalić koji je ostavio trag za nove generacije i dao veliku podršku projektu HŠK Posušje i tako još jednom pokazao o kakvoj ljudskoj veličini se radi.

Sudjelovati se može vrlo jednostavno; uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj .

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore. Po završetku projekta „Ostavi trag – za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac. Imena donatora se javno objavljuju i svakodnevno ažuriraju i na web stranici, preko koje se u svakom trenutku može pronaći “svoj“ kvadrat, a donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM.

Svi koji možete i želite, uključite se u ovaj hvale vrijedan projekt, i budite dio ove lijepe priče.

OGLASI

Loading