Select Page

Zoran Galić održao sastanak s hrvatskim veleposlanikom Ivanom Sabolićem

Zoran Galić održao sastanak s hrvatskim veleposlanikom Ivanom Sabolićem

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić održao je sastanak s veleposlanikom Republike Hrvatske u BiH Ivanom Sabolićem, 8. lipnja 2021. godine, u Glavnom uredu GPBiH. 

Na sastanku su razgovarali o aktualnom stanju u Graničnoj policiji, kao i o dugogodišnjoj borbi s nezakonitim migracijama. Ravnatelj Galić je zahvalio Veleposlanstvu Republike Hrvatske na pomoći koju pružaju, u skladu s mogućnostima, Graničnoj policiji BiH te se osvrnuo na situaciju na samom početku pandemije virusa COVID-19, kada su se mjere na graničnim prijelazima mijenjale gotovo svakodnevno.

„Zahvaljujem hrvatskom veleposlaniku u BiH Ivanu Saboliću, kao i časniku za vezu Denisu Eraku, koji u ime Veleposlanstva Republike Hrvatske kontinuirano pomažu Graničnoj policiji BiH. Veleposlanstvo R. Hrvatske nam je bilo ključno i na samom početku pandemije virusa COVID-19, kada su se za promet teretnih motornih vozila koristila samo tri granična prijelaza prema EU. Tada smo dogovorili otvaranje svih graničnih prijelaza za promet teretnih motornih vozila, čime su se smanjile gužve i višesatna čekanja na graničnim prijelazima i promet neometano odvijao“, istaknuo je ravnatelj Galić.

Veleposlanstvo Republike Hrvatske godinama pruža podršku Graničnoj policiji, posebno u vidu materijalno-tehničke podrške. Veleposlanik Sabolić je zahvalio na zahvalnici koju mu je uručio ravnatelj Galić u ime Granične policije BiH na Dan granične policije te iskazao podršku u radu Granične policije: „U ime Veleposlanstva Republike Hrvatske, iskazujem punu podršku radu Granične policije, nastavit ćemo surađivati i pomagati Graničnoj policiji BiH, prije svega ulaganjem materijalno-tehničkih sredstava koja su im neophodna da se učinkovitije izbore s nezakonitim migracijama.“

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading