Select Page

Zrinjski bolji od Posušja

Zrinjski bolji od Posušja

Nogometaši Posušja poraženi su u prijateljskoj s mostarskim Zrinjskim rezultatom 3:0. Utakmica se igrala pod Bijelim brijegom.

Od prve minute izabranici Mladena Žižovića kreće ofenzivno. Stvarali su šanse, ali i Posušje je često znalo biti veoma opasno pred golom domaćina.

Zrinjski je u prvom poluvremenu iskoristio greške gostiju te je na predah otišao s tri gola prednosti. Strijelci su bili Krunić, Enin i Bilbija.

U nastavku meča nešto skromnija nogometna predstava. Rezultat se do kraja nije mjenjao.

“Jučerašnja utakmica pokazala je da jako dobro radimo. Malo je rezultat i previsok, ali to je nogomet. Iz tri naše greške, primili smo tri gola, a prije toga smo trebali dati gol ili dva. Ipak velika je razlika u kvaliteti u korist Zrinjskog. Izgledali smo dosta dobro, ako ovako nastavimo igrati uopće se ne bojim za naše ciljeve u prvenstvu” rekao je šef struke plavo-bijelih Denis Ćorić za SportSport.ba.

Posušje. Net

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading