Select Page

Zrinjski doveo najboljeg strijelca Druge lige Dominika Begića

Zrinjski doveo najboljeg strijelca Druge lige Dominika Begića

HŠK Zrinjski je u svoje redove danas doveo najtalentiranijeg igrača Posušja i Druge lige FBiH – Skupina Jug, Dominika Begića, koji je optutovao s “Plemićima” na mini-pripreme u Međugorje.

Mostarci se u Međugorju pripremaju za nastavak natjecanja u Premijerligi Bosne i Hercegovine nakon prilično teškog perioda u kojem su ispustili ozbiljnu prednost u odnosu na glavne suparnike.

Ipak, u redovima mostarskog kluba nema negativnog naboja, a roster će biti pojačan za još jednog mladog igrača. Riječ je o 20-godišnjem Dominiku Begiću koji stiže iz Posušja.

Radi se o najboljem strijelcu Druge lige Jug Federacije Bosne i Herceogovine koji je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 17 pogodaka, a iz redova Zrinjskog poručili su da će Begić trenirati pod nadzorom Blaža Sliškovića koji će na kraju donijeti odluku hoće li mladi napadač ostati u redovima tog kluba.

Iz mostarskog premijerligaša je priopćeno da će Zrinjski dopustiti Begiću nastup za Posušje u nedjeljnom derbiju protiv Brotnja na čitlučkim Barama gdje će ga osobno Slišković gledati u susretu 15. kola Druge lige FBiH čime se ujedno spušta zastor na jesensku polusezonu u ovom rangu natjecanja.

Dominik Begić, među prijateljima popularni Donko, ovog je ljeta briljirao i na malonogometnom terenu pošto je sa ekipom MZ Gradac osvojio Ligu Hercegovine, a ujedno je proglašen i najboljim igračem tog natjecanja, baš kao što je prethodno bio najbolji igrač Lige MZ Posušja.

Na terenu svojim pozitivnim sportskim “manguplukom” neodoljivo podsjeća upravo na legendarnog Baku Sliškovića, pa će biti zanimljivo vidjeti kakvu će odluku na kraju donijeti Slišković po pitanju eventualnog angažmana ovog darovitog nogometaša.

U svakom slučaju jednim ovakvim potezom “Plemići” nastavljaju dovoditi perspektivne igrače od kojih mogu mnogo dobiti u budućnosti.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading