Select Page

ŽZH: Nove mjere federalnog stožera potvrđene i na županijskoj razini, potvrđen i jedan slučaj oboljenja

ŽZH: Nove mjere federalnog stožera potvrđene i na županijskoj razini, potvrđen i jedan slučaj oboljenja

Stožer civilne zaštite ŽZH danas je održao sjednicu na kojoj su usvojene sljedeće zapovijedi kojima se: dopušta pružanje usluga ugostiteljskim objektima svih kategorija i hotelima na otvorenom prostoru-terasama uz poštivanje posebnih higijensko-epidemioloških mjera; dopušta se rad javnog prijevoza (linijskog, izvanlinijskog) putnika; dopušta se rad privatnih stomatoloških ordinacija i privatnih zubotehničkih laboratorija; dopuštaju se javna okupljanja do 40 osoba; dopušta se pružanje usluga kinima, muzejima, umjetničkim galerijama, bazenima, kupalištima, sportskim i rekreacijskim centrima i sl.

Sve dopuštene djelatnosti trebaju poštivati propisane epidemiološke smjernice koje će objaviti Zavod za javno zdravstvo FBiH na svojim internetskim stranicama.

Novi slučaj oboljenja                                                                                                                     

Zavod za javno zdravstvo ŽZH je o obavijestio o jednoj pozitivnoj osobi s područja Širokog Brijega koja je povezana s postojećim klasterom. Podsjetimo, posljednji pozitivni slučaj zaraze korona virusom u ŽZH je zabilježen 2. svibnja. Do sad 79 osoba bilo pozitivno na prisustvo korona virusa, 71 osoba je oporavljena, 4 su preminule, a 4 osobe se smatraju trenutno pozitivnim na prisustvo korona virusa i sve su s prostora Širokog Brijega. U samoizolaciji se nalazi 289 osoba, priopćio je Stožer civilne zaštite ŽZH.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading