Select Page

20 GODINA: Vinko Perko najbolji lažov!

20 GODINA: Vinko Perko najbolji lažov!

U Hajdučkim Vrletima, samom središtu Hajdučke Republike Mijata Tomića, sinoć je održano dvadeseto jubilarno natjecanje poštenih ljudi u laganju – “Dobro slaži i ostani živ”.

“Manifestacija Dobro slaži i ostani živ je nastala za stolom, kada su tata i njegovi prijatelji zaključili da je šteta da se te priče zbog kojih su se od srca smijali ne ispričaju široj publici s ciljem da ih razvesele i opuste”, istaknula je Marija Vukoja, organizatorica manifestacije “Dobro slaži i ostani živ” na samom početku svog pozdravnog govora.

U natjecateljskom dijelu programa svoje laži publici i Vijeću lažova ispričali su: Marinko Šarić iz Rakitna, Antun Luburić iz Čitluka, Zvone Marijanović iz Tomislavgrada, Branko Zlomislić Roko iz Rakitna te Vinko Perko iz Rakitna.

Nakon što su svi sudionici iznijeli svoje laži Vijeće lažova je odlučilo da je ovogodišnji pobjednik Vinko Perko, koji je obranio prošlogodišnju titulu najboljeg lažova.
Drugoplasirani je Zvone Marijanović, a treće mjesto osvojio je Marinko Šarić.

Nenadmašnu i nezaboravnu atmosferu ove godine svim nazočnima su priuštili klapa Grga i Mokarski tamburaši.

Cijeli događaj je pratila hrvatska nacionalna televizija Nova TV te ćete večeras (nedjelja 5.11.2023.) moći pogledati prilog o natjecanju u njihovoj središnjoj informativnoj emisiji Dnevniku Nove TV koji počinje u 19.00 sati.

Hajdučke vrleti

OGLASI

Loading